Marques de Perruqueria a Lleida

Oferim una àmplia gamma de productes professionals, de primeres marques, líders tant en innovació com respecte al medi ambient. No dubteu a contactar amb nosaltres per rebre assessorament personalitzat i realitzar la comanda que més s'acomodi al vostre negoci.

SALVATORE

SALVATORE és una marca professional de perruqueria brasilera, la seva fàbrica i major part dels seus components són de BRASIL. Els seus importadors i comercialització posterior a Espanya i Europa és de la mà d'ESSENTZIA, importadors també de la marca RICA, amb la seva seu i centre tècnic a Guadalajara.

 

Els seus productes orgànics són lliures de formol i derivats. Utilitzant actius extrets de la vegetació i arbres de Brasil. Com a component principal a destacar és el Taní, patentat per Salvatore Cosmetics.

Ens ofereix una alta gamma de tractaments per a la salut capil·lar. 15 productes 26 tractaments.

 

Destaquem, també, el color testat en condicions extrems i cabells molt resistents com són els de la seva gent.

TANINOTHERAPY o TANINOPLASTIA

Desenvolupat amb l´alta tecnologia Taninn INTERAC que intensifica l´acció dels agents implantats al fil.

 

Màxima eficiència en la cobertura i l'absorció de pigments, prologant la durabilitat del color.

 

Una línia completa i exclusiva per a ús professional, que ofereix cura, respecte al fil i més protecció al cuir cabellut, ajudant a la creació de colors perfectes amb precisió.

 

És l'equilibri entre la naturalesa i la tecnologia que transforma la matèria prima bioactiva orgànica Tanino en una proteïna aglutinant per a un tractament capil·lar natural i segur.

 

Obtimitza el principi actiu, afavorint una major adherència i absorció per la fibra capil·lar, alhora que revitalitza, hidrata i enforteix la salut i la integritat de les fibres capil·lars.

 

0% FORMOL I 0% DERIVATS DEL FORMOL

FAST EFECT

La nova decoloració de Salvatore, desenvolupada per a professionals que busquen un servei de decoloració més ràpid i segur.

 

Aixeca fins a 9 tons, permetent excel·lents resultats en els cabells més resistents.

-Tegnologia Salvatore

-Taninos

 

TANINO COLORS

Desenvolupat amb l´alta tecnologia Taninn INTERAC que intensifica l´acció dels agents implantats al fil.

 

-Tecnologi Exclusive (en este lateral de tecnologinexclusive se tiene que poner el símbolo de marca registrada "R" envuelta del círculo)

-Puissance Revitalisante Maximale.

-Moins d'amoniaque.

 

Les nostres marques són de primera qualitat, escriu-nos per conèixer més d'elles.

Formulari de contacte

"*" señala los campos obligatorios