NOTICIES DE PERRUQUERIA EN LLEIDA

Nuestras formaciones

El passat 14 de maig, vam realitzar una formació “in salon” amb cinc salons de Lleida amb la nostra tècnica de Rica, Veronica.
Vam treballar el nostre color demipermanent Colordem per matisar cabells rossos decolorats, metxes realitzades amb la nostra decoloració Bleaching Powder 9 tons, tècnica counturing.


També vam realitzar una cobertura de cana amb el nostre Colordem, un sistema de color Rica amb les nostres Cromeart (mascaretes de color) i una correcció de color amb Chromoplus (color permanent)

Formació a València amb Yunsey.
Un dia de formació molt intens, en què hem vist
-Balayage
-Balayage inversa
-Alisat Keratin Go
-Color Mask
-Amonia Free
Tot de les mans d'unes grans professionals que han fet que el dia estigui a l'alçada de totes les expectatives dels assistents. Grup Lleida i Tarragona

Dos dies de formació al nostre centre tècnic, a les instal·lacions d'Essentzia (Guadalajara) els quals s'han après diferents productes i tècniques de styling, també s'han fet diversos recollits i les seves tècniques, amb els formadors de la nostra marca Rica, Antonio Musumeci, que ha treballat per a fotògrafs mundialment coneguts, campanyes publicitàries, portades a revistes com Vogue, Harper's Bazar, Vanity fair, Mary Claer...(director artístic de Rica) i Semmy Mele, que participa en passarel·les de moda com Byblos, Frankie Morello, etc. (Gerent tècnic i educador sènior de Rica)

El dia 17 de juliol es va realitzar una demostració a Lleida per a clients interessats a les TaninoTherapy i els seus resultats.


Es van fer dos treballs amb cabells diferents en qualitat, en forma i resultat.
Primer vam realitzar un tractament d'allisat amb la tècnica de l'Allisat Orgànic TaninoTherapy, en un cabell natural que havia perdut gran quantitat de cabell i amb això molt de volum.


Aconseguim la recuperació de mitjans i puntes per així, guanyar gruix i als cabells nous guanyem volum i molta brillantor, sense oblidar-nos de l'allisat que ens demanava el nostre model.


En segon lloc, es va procedir a fer una reestructuració tanínica en un cabell molt decolorat i encrespat, per tornar la fibra capil·lar perduda en les decoloracions i aportar brillantor i gruix als cabells, traient la freda que ens demanava la nostra model.

 

D'altra banda i en tercer lloc, es va fer una demostració de Colorderm, el nostre color Rica de PH àcid, amb fórmula a base d'Opuntia Ficus-Indica (figa de moro) i aigua volcànica, el qual es va fer una cobertura de cana i tractament aportant gran quantitat de minerals i olis nutrients.